دمنده و مكنده دمنده و مكنده .

دمنده و مكنده

تفاوت بخاري با پكيج

پكيج گزينه بهتري است يا بخاري؟

شايد اين سوال بسياري از افراد باشد كه “پكيج بخريم يا بخاري؟”. در اين مقاله براي پاسخ به اين سوال، به تمامي زواياي اين دو سيستم گرمايشي پرداخته شده است. با مطالعه اين نوشته مي توان به درستي تصميم گرفت كه چه نوع سيستمي مناسب محيط كار و منزل خواهد بود. با خانه تاسيسات همراه باشيد.

 مقايسه پكيج و بخاري:

بين دو گزينه مطرح شده، انتخاب پكيج گزينه ايده الي است. چرا كه هم از نظر امنيتي و هم از نظر اقتصادي گزينه برتر مي باشد. در واقع با اين انتخاب مي توان با يك تير دو نشان زد يعني هم آبگرم بهداشتي و هم با گرم كردن آب رادياتورها خانه گرمي براي فصول سرد سال داشت. و البته ديگر نيازي به موتورخانه و بخاري گازي نيز احساس نمي شود. در ادامه به مقايسه اين دو وسيله گرمايشي از جهات مختلف پرداخته شده است:

 

مقايسه پكيج با بخاري

 

از لحاظ زيبايي: با اينكه امروزه بخاري هايي با طرح هاي مختلف و زيبايي در بازار موجود مي باشد اما با توجه به لوله اتصال به سقف و شيلنگ لوله گاز، فضاي زيادي را اشغال مي كنند كه از اين لحاظ از زيبايي آن كاسته مي شود. اما رادياتور و شوفاژ با توجه به مكان، سايز و مدل قابل انتخاب هستند و فضاي كمتري را اشغال مي كنند. شوفاژ‌هاي رادياتور پنلي، پره اي، شيشه اي و قرنيزي … از جمله گزينه هايي است كه مي توان انتخاب نمود. البته لازم به ذكر است كه بخاريها پس از فصل سرما ديگر قابل استفاده نيستند ولي رادياتور‌ها هميشه محيط منزل يا محل كار فضا را اشغال مي كنند.

ميزان هزينه و مصرف انرژي: هزينه استفاده از پكيج بسيار بالاتر از بخاري گازي است چرا كه در پكيجها هم از برق و هم از گاز استفاده مي شود اما در بخاري تنها از گاز استفاده مي شود. اما بايد به اين نكته توجه نمود كه پكيجها هم محيط را گرم مي كنند و هم به عنوان آبگرمكن استفاده مي شوند.

ميزان امنيت

از نظر امنيت بايد گفت مرگ و  مير ناشي از گرفتگي گاز بر اثر استفاده از بخاري در فصل زمستان بسيار زياد است. لذا در صورت استفاده از اين سيستم گرمايشي بايد خيلي مراقب بود. چك كردن شيلنگ و عدم نشتي گاز توسط آن، نصب اصولي لوله بخاري و عدم ورود گاز به داخل از مواردي است كه توجه به آن ضروري است. اما در صورت استفاده از پكيج تنها كافي است به صورت دوره اي توسط سرويس كار متخصص چك شود.

بازدهي حرارتي

در بخاري ها به دليل وجود شعله مستقيم، محيط را سريع تر گرم مي شود. اما در پكيجها به دليل دو منظوره بودن آن يعني گرم كردن محيط و آب، بازدهي حرارتي كمتري دارد. به هيمن دليل در مناطقي با آب و هواي سرد، بيشتر از بخاري استفاده مي كنند.

از نظر آلايندگي

همان طور كه مي دانيد بخاري توليد دوده مي كند و دليل اين امر سوختن گاز است. همين امر سبب كثيف شدن و سياه شدن محيط مي شود. در صورتي كه در استفاده از پكيجها چنين موردي وجود ندارد. در نتيجه مي توان گفت گزينه برتر در اين زمينه پكيجها مي باشند.

 

مزاياي استفاده از پكيج ها

  • دسترسي آسان به آبگرم بهداشتي
  • ميزان آلايندگي بسيار كم به نسبت بخاري
  • دو منظوره( گرم كردن محيط و گرم كردن آب به عنوان آبگرمكن)
  • اشغال فضاي كمتر به نسبت بخاري و بخشيدن جلوه زيبا به محيط
  • امنيت بالا به جهت دارا بودن  سيستم امنيتي شعله و سنسورهاي دود

 معايب استفاده از بخاري هاي گازي

  • امنيت كمتر به دليل عدم توجه به نصب اصولي آن
  • توليد دود و سياهي در محيط
  • اشغال فضاي بيشتر به نسبت رادياتور و شوفاژ

برچسب: بخاري بهتر است يا پكيج؟، پكيج ها از نظر مصرف انرژي، پكيج و شوفاژ بهتر است يا بخاري؟، تفاوت پكيج با بخاري، تفاوت پكيج با بخاري از لحاظ آلايندگي در محيط، تفاوت پكيج با بخاري از لحاظ بازدهي حرارتي، تفاوت پكيج با بخاري از لحاظ هزينه، تفاوت پكيج با بخاري از نظر اشغال فضا، تفاوت پكيج با بخاري از نظر نصب، تفاوت پكيج و بخاري، خريد پكيج و بخاري گازي، زيبايي ظاهري پكيج و بخاري، مزاياي استفاده از پكيج ها، مضرات استفاده از بخاري، مضرات استفاده از بخاري هاي گازي نسبت به پكيج ها،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۰۵:۳۱ توسط:نادر رفيعي موضوع:

كولر گازي خورشيدي چيست؟

كولرگازي خورشيدي چيست و به چه صورت كار مي كند؟

كولرگازي خورشيدي يكي از انواع سيستم هاي تهويه مطبوع است. اين سيستم سرمايشي، نور مستقيم خورشيد را به برق مصرفي تبديل كرده و سپس از آن براي توليد برودت استفاده مي كند. از اين طريق مي توان هزينه هاي مربوط به برق را به ميزان زيادي كاهش داد. بنابراين اين سيستم تهويه براي موارد پرمصرف كاربرد زيادي دارد. تفاوت اين نوع با ساير كولرهاي گازي تنها در يك پنل خورشيدي است كه وظيفه جذب انرژي خورشيد و ذخيره آن در مخزن را بر عهده دارد.

پايه عملكرد اين دستگاه مبتني بر تغييرات ترموديناميكي است كه در سيكل تراكمي رخ داده و موجب توليد سرمايش مي گردد. سيستم اين كولر ها پيچيدگي خاصي نداشته و تنها با بهره گيري از انرژي خورشيد و البته تبديل آن به انرژي الكتريكي، انرژي مصرفي براي توليد برودت تامين مي شود. البته اين به اين معني نيست كه اين سيستم تنها در روزهاي آفتابي قابل استفاده است. بلكه به وسيله اشعه ماوراء بنفش در روز هاي باراني يا ابري نيز استفاده از هواي مطبوع و خنك اين دستگاه ممكن است.

مزاياي كولرگازي خورشيدي چيست؟

  • نصب سريع و آسان
  • بازدهي بيشتر انرژي
  • صرفه جويي در مصرف برق
  • نگهداري آسان و تعميرات كم هزينه
  • كاهش استفاده از انرژي هاي تجديد ناپذير
  • كاهش آلودگي هاي زيست محيطي ناشي از مصرف انرژي حاصل از سوخت هاي فسيلي

 

اين كولرها چه معايبي دارند؟

  • به علت قرارگيري در فضاي باز ممكن است صفحات خورشيدي دچار صدماتي شوند.
  • با توجه به عدم ثبات الگو هاي آب و هوايي ممكن است در روند ذخيره انرژي خورشيدي مشكل ايجاد شود.
  • با وجود بهينه سازي انرژي و كاهش هزينه ها در دراز مدت، هزينه هاي اوليه نصب و راه اندازي صفحات خورشيدي و تجهيزات مرتبط با آنها سنگين است.

كولر گازي خورشيدي و توليد گرمايش

كولرگازي خورشيدي توانايي توليد گرمايش در روز هاي سرد سال را نيز دارد. طبيعتا وجود نور مستقيم خورشيد در داغ ترين حالت خود بهترين گزينه براي اين نوع دستگاه است اما در غير اين صورت نيز كارايي خود را از دست نخواهد داد. علاوه بر اينكه اين دستگاه دو منبع تغذيه دارد و همواره در همه فصول كاركرد خود را از دست نمي دهد.

 

قيمت كولرگازي خورشيدي

قيمت اين مدل نسبت به كولرهاي معمولي به ميزان زيادي بيشتر است؛ چرا كه براي تجهيزاتي مانند پنل ها و موارد ديگر كه براي ذخيره و تبديل انرژي خورشيدي استفاده مي شوند، بايد هزينه هاي بالايي پرداخته شود. با اين وجود كاهش مصرف انرژي توسط اين سيستم در دراز مدت جبران كننده هزينه هاي اوليه خواهد بود.

 

 


برچسب: قيمت كولر گازي خورشيدي، قيمت كولر گازي خورشيدي خانگي، كولر گازي خورشيدي چطور كار مي كند، كولر گازي خورشيدي چيست؟، مزايا و معايب كولر گازي خورشيدي، مزاياي كولر گازي خورشيدي، مزاياي كولرگازي خورشيدي، معايب كولرگازي خورشيدي، ميزان مصرف كولر گازي خورشيدي، نحوه عملكرد كولر گازي خورشيدي، همه چيز درباره كولرهاي گازي خورشيدي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ اسفند ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۴۱:۴۰ توسط:نادر رفيعي موضوع: